Årets Pressefoto

Nils Meilvang

Nils Meilvang

1990

Ishockey. H.I.K. har vundet en sjælden og meget velkommen sejr i Rødovre Skøjtehal.

1992

Ex-Jugoslavien - Muslimsk dreng bliver genoptrænet efter at være blevet ramt af en snigskytte.

1995

"Velkommen til Danmark!' - Lufthavnspolitiet i Kastrup kontrollerer indrejsende helt ude i gaten. Mest de mørklødede og mest om torsdagen, som de kalder Store Negerdag.
'Farvel, kammerat" - Sårede på sjæl og krop tager soldaterne afsked med en kammerat, der døde, de de blev angrebet i eks-Jugoslavien.

1996

1998

1999

Fanget i ingenmandsland - Kosovo-albanske flygtninge tvunget på flugt ud af Kosovo, på vej ned fra bjergene, hvor makedonsk militær har holdt dem ude af Makedonien.

2000

Natten mellen 6. og 7. oktober var Beograds gader fulde af folk, der fejrede diktatoren Milosevics fald, og som havde travlt med at lægge afstand til ham. Mange skiftede hest den nat.

2001

New York efter 11. september - Manhattans nye og gamle skyline set fra færgen til Staten Island.

2003

Tour de France 2003 - 14. etape: Saint-Girons - Loudenvielle - Le Louron. Andrea Peron fra det danske team CSC på vej op ad Col de Peyresourde med åbenmundede baskere omkring sig.

2007

Ærgerligt, at dette også er dansk hverdag! Demonstration for et nyt ungdomshus og forsøg på at besætte Grøndalspark Allé 13 i København ender med ballade, knippelsuppe, tåregas og anholdelser.

2010

Snekaos på Bornholm juleaften. Med pansret mandskabsvogn fra Forsvaret og jordemoder på vej fra Rønne til formodet hjemmefødsel i Tejn. Den pansrede mandskabsvogn er kørt fast, og jordemor Tabea Zimmerman sender sms til den ventende vordende mor.

2011