Årets Pressefoto

Lars Bertelsen

Lars Bertelsen

1995

Den første store sygeplejerske-demonstration fandt sted på pladsen foran Christiansborg.

1996

Tour de France - Bjarne Riis i den gule trøje angriber på bjerget. Han vinder etapen til Hautecam og afgør Touren (1:4).
Tour de France Tour-chef Jean-Marie le Blanc på sin vante plads foran feltet før etape-start (3:4).
Tour de France - Bjarne Riis deler autografer ud før etape-start (4:4).
Skraldekonflikt i Århus. Medlemmer af Konservativ Ungdom jages på porten af vrede skraldemænd. Banneret med teksten "Nej til blokade - ja til lov og orden" blev hurtigt revet itu.
Tour de France - "Riis rules" på Champs-Elysées. De danske farver sætter kulør på Paris (2:4).

1998

2002

Store dele af den sydtyske by Dredsen var i august 2002 lagt under vand. Vandstanden i floden Elben var steget til ni en halv meter eller mellem fire og fem gange over den normale vandstand på grund af kraftige regnskyl.
Tro, håb og Lindø - En af Danmarks sidste store industrivirksomheder, Lindø-værftet på Fyn, kæmper mod konkurrence fra både asiatiske og europæiske værfter. Tilbage i 70’erne var omkring 6.000 mennesker ansat. I dag er der kun lige over 2.000 tilbage. Alligevel bygger værftet i dag lige så mange skibe som den gang, som følge af øget produktivitet, og de ansatte er - trods krisen - optimistiske omkring værftets fremtid (1:5).
Tro, håb og Lindø - Arbejdere i agtersektionen på endnu et A. P. Møller-containerskib (2:5).
Tro, håb og Lindø - Morgendis over tørdokken (3:5).
Tro, håb og Lindø - Den lille kran på kanten af tørdokken løfter »kun« 100 tons (4:5).
Tro, håb og Lindø - Stålsektionerne venter på kajen inden montering. De største vejer op til 470 tons (5:5).

2005

Dubai 2005 - Verdens 8. vidunder: Sheik Mohammed Maktoum har en drøm om at forvandle Dubai til ørkenens svar på Wall Street, Silicon Valley og Disney Worls på én gang - samtidig! Dubai har verdens største indendørs skibakke - 400meter lang, 85 meter høj, 80 meter bred - med skicafé, alpehytte, fem pister og snowboardbane. (24-11-2005).