Årets Pressefoto

Jens Anker Tvedebrink

Jens Anker Tvedebrink

1983

"Giv mig fred, for fan...". Som eneste folketingsmedlem overværede Anker Jørgensen åbningen af Fredstræf 83 i Silkeborg 14/7/83, hvor han søgte at få kontakt med græsrødderne! For at øge forståelser med sin tilstedeværelse udtalte han bl.a.: Lad os få F R.

1985

Efter den officielle åbning af Salten marked ved Silkeborg den 21. juni 1985 faldt Kresten Poulsgård i snak med nogle af landevejens folk. For at være på lige fod med dem, lånte han en pyntet jakke. Om han følte sig som værende i erhvervspraktik vides ikke, men efter 10 år på søen, 10 år i stalden og 10 år på Christiansborg - og efter et valg, hvad så?

1986

"Herlige grin". På en reportagetur som skulle fortælle om et ungt par og deres helt store interesse: Travheste, fik jeg dette GRINagtige billede af pigen og hendes konfirmationsgave, der nu er et stort navn på travbanerne - ingen tvivl om at de nyder hinanden.

1987

"Tåget skovhest". En ung englænder og hans belgier-hestvandt DM i skovkørsel. Her ses hvordan "Prins" balancerer mellem stammerne.

1988

"Godmorgen, Danmark!".